Един от хитовите ресторанти по Южното Черноморие – Cattedrale Del Mar

...
Един от хитовите ресторанти по Южното Черноморие – Cattedrale Del Mar
Коментари Харесай

Разсипаха бизнесмен! Изгоря култова кръчма на морето

Един от хитовите заведения за хранене по Южното Черноморие – Cattedrale Del Mar е изцяло погубен след огромен пожар през уикенда, увери се на място кореспондент на Флагман.бг.

Заведението, което бе тържествено намерено през 2019 година и привличаше столичния хайлайф със страхотната си кухня и коктейли, е пламнало след неприемлив гаф на охранителя – 62-годишен мъж, който е оставил без контрол печката си на твърдо гориво и от нея неконтролируемо тръгнал огън, който обхванал цялата структура.
-->
За похлупак като пристигнала пожарната, не съумяла да влезе през централния вход, който бил заключен, и се наложило над километър да минава през дюните на къмпинг " Градина ", с цел да стигне до горящия обект. В резултат на пожара заведението е изцяло унищожено.

По информация на Флагман.бг, ресторант Cattedrale Del Mar се стопанисва от фамилията на бургаския бизнесмен  – някогашен притежател на хотел „ Селена “ в Созопол и заведение „ Океан “ в Бургас. Те имали контракт с концесионера за най-малко още 2 сезона, довериха наши източници от бизнес средите.

При актуалната обстановка обаче не е ясно дали ще възстановят обекта. В самото му създаване преди 4 години са били вложени стотици хиляди. В ресторанта е било цялото съоръжение и са изнесени доста малко неща. Не е ясно дали обекта има застраховка, само че сигурно палежът не е тенденциозен, показват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР